Wie zijn wij?

Ilse

Ilse is de oprichter van Studio Tosti. In 2021 ging ze van haar job in een boekenwinkel, voluit voor haar eigen webshop en was er dus geen andere optie meer dan van de webshop een groot succes maken. Ilse hopt van de ene cursus in de andere en daarom zie je haar met regelmaat weer nieuwe dingen proberen. Atelier Tosti, een Youtube kanaal met achter-de-schermen-vlog, de Tostiboxen, de videocursussen voor andere makers,… Het start altijd met een ‘wat als…’ in Ilse haar hoofd.

Flore

Sinds begin 2022 maakt Flore mee deel uit van ons Studio Tosti team. Flore is illustrator van opleiding (en zat met Ilse in de klas) en werkzaam als taalcoach en met deze achtergrond tilt ze onze Studio Tosti Uitgeverij naar een ander niveau.

Adil

Adil is de partner van Ilse en is strategisch een echte kanjer. Hij denkt mee over de toekomst van Studio Tosti en hakt moeilijke knopen door. Daarnaast heeft hij iets, wat niemand in ons team heeft: ruimtelijk inzicht. Als we een cool product in ons hoofd hebben voor een nieuwe Tostibox, dan brengt hij het met zijn lasercutter en tekenskills tot leven!

Tosti

Tosti is onze lieve drievoeter. Ze ligt lief te knorren tussen onze voeten op het moment dat ik dit schrijf. En eigenlijk ook op de meeste andere momenten. Alleen als er snack op de eettafel worden gezet, is ze klaarwakker!


Hoe het begon

Toen we drievoeter Tosti hadden geadopteerd, moesten we ZO veel lachen met dat vrolijke dier, dat ze ons inspiratie gaf om er kinderproducten rond te maken.

Zo zijn we in de eerste corona-lockdown gestart met het maken van kleurplaten voor alle kindjes die massaal thuis kwamen te zitten.

Kleurplaten, knutseltips, vrolijke filmpjes met Tosti en later ook een heel speelpakket! Missie op de maan.

Die vind je door te klikken op deze link!

Maar het maken van eigen producten vergt veel tijd en het duurt lang vooraleer je een kant en klaar product kan aanbieden. Daarom hebben we al snel ons aanbod aangevuld met andere producten zodat we de ruimte kregen om naar hartelust te blijven maken, terwijl er toch ook al andere dingen over de virtuele toonbank konden gaan.

En over toonbank gesproken: Studio Tosti is enkel en alleen een webshop. Alleen proberen we die online ervaring wel héél écht te laten aanvoelen door middel van persoonlijke tekstjes bij ieder product en filmpjes zodat jij perfect weet wat je koopt!

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Dat kan op verschillende manieren!

  • Je kan ons vragen als spreker op je (online of fysieke) event. We vertellen er graag ons Studio Tosti ondernemersverhaal.

  • Organiseer je een feest, evenement of beurs en zoek je nog een leuke stand met kinderboeken? We komen heel graag naar je toe!

Nog een ander idee? Laat maar komen!
Op mail@studiotosti.be staan we voor je klaar.