Wie zijn wij?

 

Ilse

Ilse is de oprichter van Studio Tosti. In 2021 ging ze van haar job in een boekenwinkel, voluit voor haar eigen webshop en was er dus geen andere optie meer dan van de webshop een groot succes maken. Ilse hopt van de ene cursus in de andere en daarom zie je haar met regelmaat weer nieuwe dingen proberen. Atelier Tosti, een Youtube kanaal met achter-de-schermen-vlog, de Tostiboxen, de videocursussen voor andere makers,… En vanaf februari 2023 de grootste leerschool ooit: een fysieke winkel. Het start altijd met een ‘wat als…’ in Ilse haar hoofd.

Adil

Adil is de partner van Ilse en is strategisch een echte kanjer. Hij denkt mee over de toekomst van Studio Tosti en hakt moeilijke knopen door. Daarnaast heeft hij een geweldig ruimtelijk inzicht. Als we een cool product in ons hoofd hebben voor een nieuwe Tostibox, dan brengt hij het met zijn lasercutter en tekenskills tot leven! En yeppp, ook de winkelinrichting is helemaal gemaakt door Adil.

Tosti

Tosti is onze lieve drievoeter. Ze ligt lief te knorren tussen onze voeten op het moment dat ik dit schrijf. En eigenlijk ook op de meeste andere momenten. Alleen als er snack op de eettafel worden gezet, is ze klaarwakker!


Hoe het begon

Toen we drievoeter Tosti hadden geadopteerd, moesten we ZO veel lachen met dat vrolijke dier, dat ze ons inspiratie gaf om er kinderproducten rond te maken.

Zo zijn we in de eerste corona-lockdown gestart met het maken van kleurplaten voor alle kindjes die massaal thuis kwamen te zitten.

Kleurplaten, knutseltips, vrolijke filmpjes met Tosti en later ook een heel speelpakket! Missie op de maan.

Die vind je door te klikken op deze link!

Maar het maken van eigen producten vergt veel tijd en het duurt lang vooraleer je een kant en klaar product kan aanbieden. Daarom hebben we al snel ons aanbod aangevuld met andere producten zodat we de ruimte kregen om naar hartelust te blijven maken, terwijl er toch ook al andere dingen over de virtuele toonbank konden gaan.

En over toonbank gesproken: Studio Tosti was tot begin 2023 ienkel en alleen een webshop. We proberen die online ervaring wel héél écht te laten aanvoelen door middel van persoonlijke tekstjes bij ieder product en filmpjes zodat jij perfect weet wat je koopt. Maar sinds februari 2023 is er een fysieke winkel in Mechelen bijgekomen. De webshop blijft onze basis, maar de winkel is pérfect voor de mensen die liever fysiek rondsnuisteren.