FAQ

Kan ik een factuur krijgen van mijn bestelling?

Als alles goed gaat, krijg je naast de bevestigingsmail van je bestelling, ook nog een mail met je factuur binnen. Je hebt in stap 1 van de winkelwagen je BTW-nummer of ondernemingsnummer kunnen toevoegen en die staat automatisch mee op de factuur. Heb je deze stap gemist? Dan kan je ook naast je bedrijfsnaam nog even je ondernemingsnummer of BTW-nummer zetten. Is er iets niet gelukt? Of heb je geen mailtje met factuur ontvangen (check zeker je spam-box even!)? Mail dan even naar boekhouding@studiotosti en we regelen het voor je!

Ik heb een online cursus of product gekocht. Waar kan ik deze terugvinden?

Heb je een account aangemaakt bij het afrekenen? Dan kan je door in te loggen steeds je workshops terugvinden in je account. Scroll helemaal naar beneden en in de footer van de website zie je de link 'login online cursussen'.

Had je geen account aangemaakt? Maak er dan nu eerst even eentje aan mét het e-maildres waarmee je de aankoop hebt gedaan. Van zodra je dit hebt gedaan, zal je zien dat je aangekocht product er mee tussenkomt.

Mijn pakketje is nog niet toegekomen.

Eigenlijk zou je niet langer dan 3 dagen op je bestelling moeten wachten. Daarna begint het al wat verdacht te worden en ga ik al eens graag op onderzoek uit! Door het hoge aantal bestellingen, kan ik dit niet standaard opvolgen per pakketje. Ik ben dus altijd super blij als je even iets laat weten via het contactformulier zodat ik weet dat ik jouw pakketje even moet opvolgen!

Mijn bestelling is beschadigd toegekomen.

Dat mag absoluut nooit gebeuren! Laat even iets weten via het contactformulier. Hou alvast enkele goede foto's klaar als bewijsmateriaal voor de koerierdiensten zodat ik een terugbetaling kan regelen bij hen. Daar hoef jij echter niet op te wachten. Jou stuur ik altijd meteen (en kosteloos) een nieuw pakket op.

Ik heb net een bestelling geplaatst maar wil nog iets extra toevoegen.

Absoluut! De webshop gaat je waarschijnlijk wel portkosten aanrekenen en dat is niet de bedoeling als je met je 2 bestellingen samen boven het portvrije bedrag uitkomt. Je mag in dat geval voor je tweede bestelling gewoon kiezen voor 'ophalen in winkel Mechelen' en in het opmerkingenveld zetten bij welke bestelnummer het bijgevoegd mag worden.

Let wel: als je bestelling al verzonden is, dan ga ik je alsnog een berichtje sturen om de verzendkosten te betalen. In regel is dat het geval als je track & trace al staat op 'in uitvoering' of 'in verwerking'.

Ik wil graag iets uit mijn bestelling als cadeautje ingepakt hebben. Kan dat?

Helaas pakken we via de webshop niets in als cadeautje. Dat heeft een dubbele reden.

1. In de prijs van de verzendkosten zitten de kosten van de koerierdienst vervat + de gemiddelde prijs van een verzenddoos. Maar helaas is dit niet voldoende om ook nog de kost van inpakpapier te dekken.

2. Het inpakken van een webshoppakketje is één specifieke handeling. Van zodra we ook nog het boek als cadeautje moeten inpakken, hebben we twee handelingen. Zeker op piekmomenten is dit iets te tijdrovend om bolgewerkt te krijgen.

Als je je pakketje komt afhalen in de winkel, kan het dus wél. Laat in het opmerkingenveldje al gerust weten welk boek een pakje mag worden. Dan staat het klaar voor je.

Ik heb geen bevestigingsmail of track & trace ontvangen.

Er zit vermoedelijk een foutje in het mailadres dat je gebruikte. Vul even ons contactformulier en we bezorgen je manueel alle informatie zodat jij de status van je pakket kan opvolgen.