FAQ

Als alles goed gaat, krijg je naast de bevestigingsmail van je bestelling, ook nog een mail met je factuur binnen. Je hebt in stap 1 van de winkelwagen je BTW-nummer of ondernemingsnummer kunnen toevoegen en die staat automatisch mee op de factuur. Heb je deze stap gemist? Dan kan je ook naast je bedrijfsnaam nog even je ondernemingsnummer of BTW-nummer zetten. Is er iets niet gelukt? Of heb je geen mailtje met factuur ontvangen (check zeker je spam-box even!)? Gebruik dan even ons contactformulier en we regelen het voor je!

Heb je een account aangemaakt bij het afrekenen? Dan kan je door in te loggen steeds je workshops terugvinden in je account. Je dient dan op de aankoop te klikken en zo kom je terecht bij je workshop.

Had je geen account aangemaakt? Maak er dan nu eerst even eentje aan mét het e-maildres waarmee je de aankoop hebt gedaan. Van zodra je dit hebt gedaan, zal je zien dat al je eerdere aankopen er verschijnen, alsook deze met je workshop!

Eigenlijk zou je niet langer dan 3 dagen op je bestelling moeten wachten. Daarna begint het al wat verdacht te worden en ga ik al eens graag op onderzoek uit! Door het hoge aantal bestellingen, kan ik dit niet standaard opvolgen per pakketje. Ik ben dus altijd super blij als je even iets laat weten via het contactformulier zodat ik weet dat ik jouw pakketje even moet opvolgen!

Dat mag absoluut nooit gebeuren! Laat even iets weten via het contactformulier. Hou alvast enkele goede foto's klaar als bewijsmateriaal voor de koerierdiensten zodat ik een terugbetaling kan regelen bij hen. Daar hoef jij echter niet op te wachten. Jou stuur ik altijd meteen (en kosteloos) een nieuw pakket op.

Absoluut! De webshop gaat je waarschijnlijk wel portkosten aanrekenen en dat is niet de bedoeling als je met je 2 bestellingen samen boven het portvrije bedrag uitkomt. Je mag in dat geval voor je tweede bestelling gewoon even de kortingscode ORDER2 gebruiken bij het afrekenen.

Let wel: als je bestelling al verzonden is, dan ga ik je alsnog een berichtje sturen om de verzendkosten te betalen. In regel is dat het geval als je track & trace al staat op 'in uitvoering' of 'in verwerking'.

Als je de kortingscode niet rechtmatig gebruikt, dan zal de levertijd van je pakketje oplopen omdat ik dan eerst nog zal vragen om de verzendkosten bij te passen. Pas dan ga ik over tot verzending.

Ik woon in Mechelen en mijn collega Flore woont in Sint-Niklaas. We hebben daarom besloten dat we in beide steden graag een gratis alternatief voor de verzending aanbieden. Je krijgt vanzelf te zien of je in aanmerking komt voor de lokale bezorging in Sint-Niklaas, wanneer je je adres ingeeft. Krijg je de optie? Dan kan je het aanvinken! Maar het is zeker ook niet verplicht. Lokale bezorgingen in Sint-Niklaas gebeuren doorgaans op zaterdag. Flore komt vrijdag naar Mechelen en neemt hier alle pakketjes voor lokale bezorgingen mee. Woon je in Sint-Niklaas en wil je graag gebruik maken van de lokale bezorging? Dan bestel je best ten laatste donderdag avond.

In Mechelen werken we met een afhaalmoment iedere maandag van 15u-19u. Stuur even via het contactformulier een berichtje, zo weet ik dat ik je kan verwachten. Ik leg je pakketje dan klaar! Het adres is Veluwestraat 57, 2800 Mechelen. Iedereen kan afhalen op dit afhaalmoment. Ook als je wat verder woont! Past dit moment toch niet helemaal? Stuur ons een berichtje via het contactformulier met wat andere voorstellen en zo vinden we vast een moment!