Verzending & Levertijd

Levertijd

Standaard is de levertijd in België rond de 1 à 2 werkdagen en naar Nederland 2 à 3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 6,99 voor bestellingen met een leveradres in België
€ 6,99 voor bestellingen met een leveradres in Nederland

!!! Gedurende piekperiodes in het jaar, vragen de koerierdiensten een piektoeslag per pakket. We brengen deze kosten mee in rekening bij de checkout. Je kan wel nog steeds gebruik maken van de gratis verzending vanaf €100. 

​We bieden gratis verzending aan voor bestellingen vanaf € 100.

​Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Je krijgt een track & trace code in je mailbox om je zending op te volgen van zodra wij het pakketje hier beginnen in te pakken.

Afhalen in de winkel in Mechelen 

Ben je van Mechelen of heb je een daguitstapje gepland? Dan kan je steeds kiezen voor 'gratis afhalen in de winkel'. In principe leggen we alles de eerstvolgende openingsdag van de winkel, klaar voor je. Maar als je zeker wilt zijn, wacht je best op het mailtje met de melding dat je pakketje klaar ligt. Je kan langskomen wanneer past, tijdens de openingsuren. Die kan je steeds terugvinden onderaan de website of op Google. Ook uitzonderingen geven we hier steeds tijdig aan zodat je nooit voor gesloten deur staat.