Wie zijn wij?

Van klein naar groot: Tosti, Ilse en Adil

Toen we drievoeter Tosti hadden geadopteerd, moesten we ZO veel lachen met dat vrolijke dier, dat ze ons inspiratie gaf om er kinderproducten rond te maken.
 

Zo zijn we in de eerste corona-lockdown gestart met het maken van kleurplaten voor alle kindjes die massaal thuis kwamen te zitten.

Kleurplaten, knutseltips, vrolijke filmpjes met Tosti en later ook een heel speelpakket! Missie op de maan.

Die vind je door te klikken op deze link.

 

Maar het maken van eigen producten vergt veel tijd en het duurt lang vooraleer je een kant en klaar product kan aanbieden. Daarom hebben we al snel ons aanbod aangevuld met andere producten zodat we de ruimte kregen om naar hartelust te blijven maken, terwijl er toch ook al andere dingen over de virtuele toonbank konden gaan.

En over toonbank gesproken: Studio Tosti is enkel en alleen een webshop. Alleen proberen we die online ervaring wel héél écht te laten aanvoelen door middel van gepersonaliseerde tekstjes bij ieder product en filmpjes zodat jij perfect weet wat je koopt!

Ilse heeft 5 jaar ervaring in een kinderboekenwinkel waar ze nieuwe titels mocht inkopen, leerkrachten en ouders kon voorzien van boekentips en bibliotheken kon helpen met het kiezen van hun nieuwe collectie.

Daarnaast is ze dol op persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en fantasie!
Dat is meteen ook de visie van Studio Tosti: mooie producten voor de creatieve en persoonlijke ontwikkeling van je kind.

Adil is strategisch een echte kanjer, dus hij denkt mee over de toekomst van Studio Tosti en hakt mee moeilijke knopen door. Hij verliest het grote plaatje nooit uit het oog. Daarnaast ziet hij ieder object dat alleen nog maar bestaat in ons hoofd, ook al levendig voor zich en brengt hij met zijn lasercutter (en andere apparaten) de coolste objecten tot leven! 

En Tosti? Die ligt lief te knorren tussen onze voeten op het moment dat ik dit schrijf. En eigenlijk ook op de meeste andere momenten. Bestel je iets via onze webshop en woon je in de Mechelse binnenstad? Dan doet Tosti mee de leveringsronde in de bakfiets. Gratis aaitjes inbegrepen! 

Heb je nog vragen over ons aanbod, je bestelling of wil je met ons samenwerken?

Dan kan je ons contacteren via mail@studiotosti.be !

Dringend hulp nodig of wil je advies op maat? Via onze chat krijgt één van ons meteen een melding met jouw vraag.

x