Top 10 kinderboeken (op onze webshop!)

2021 bestsellers boekentips kinderboeken

Wat zijn de populairste kinderboeken op dit moment? Of de best verkopende?

Daar kom je in dit artikel achter!

We hebben een duikje genomen in de cijfers van onze webshop en het resultaat zie je hieronder!

Dit is de TOP 3 van de meest verkochte kinderboeken:

1. De wereld van Ingela

Dit vrolijke aanwijsboek staat NATUURLIJK met stip bovenaan omdat het zowel het perfecte geboortecadeautje is, als hét boek om te gebruiken in ieder huishouden gedurende de eerste levensjaren van je kindje. Alle relevante woordjes komen in dit boek aan bod. Van begrippen zoals warm en koud, tot huishoudelijke voorwerpen die ze iedere dag nodig hebben.

Heb jij hem nog niet in huis? Of is er binnenkort een geboorte of een jarige peuter waar je nog een kleurrijk cadeautje voor zocht? Je shopt dit #1 boek hier!

 

2. De Neehoorn

Op #2 staat uiteraard deze koppige maar charmante eenhoorn. Nee hoor, echt niet alleen voor meisjes, dit boek! Want op pagina één laat de eenhoorn al zijn poep zien. En dat zet meteen de toon voor het hele verhaal. Door de iets langere teksten, werkt dit voorleesverhaal het beste bij kleuters die al wat voorleesverhaaltjes gewoon zijn. Ben jij klaar voor deze deugniet? Dan kan je hem hier vinden!

3. Samen hier

Op #3 staat hét boek dat iedereen, volgens mij, in zijn of haar boekenkast MOET hebben staan. Dit wondermooie verhaal over onze wereldbol, onze aarde, onze blauwe planeet, wordt nog steeds gekoesterd door jong en oud vanwege de grote symbolische waarde. Want moraal van het verhaal is dat er ALTIJD iemand is om je te helpen, waar je ook bent en wat je ook doet. Heb je hem nog niet op je boekenplank? Maak het dan snel goed en shop dit wondermooie boek hier!

4. Nijntje aanwijsboek

Dit schattige aanwijsboek is ideaal om woordjes aan te leren bij je peutertje. Simpel en helder staan alle prentjes op een witte achtergrond, met het juiste woordje er onder.

Heb jij ook een peutertje die binnenkort meer zal gaan zeggen dan 'mama' of 'papa'? Dan is dit een goeie om wat inspiratie te bieden!

5. Hoe ging dat ook alweer?

Een sprookjesboek heeft in principe wel iedereen in huis, maar is het jullie ook al opgevallen hoe ZO weinig sprookjesboeken écht geschikt zijn voor jonge kindjes? Met dit boek is er geen enkel probleem want deze #5 bestseller is volledig op rijm geschreven en bevat de allermooiste prenten op iedere pagina. Reken op ongeveer 10 minuten voorlezen per verhaaltje én verwacht je aan de meest bekende sprookjes! Ben jij helemaal overtuigd? Klik dan snel hier!

6. Aap leest een letter

Veel kindjes zijn al VOOR het eerste leerjaar weg met lettertjes en simpele woordjes. En dan is het fijn om dat op een speelse en fantasierijke manier te kunnen stimuleren. En dat doe je met deze topper! Onze fantastische #6 voorleesboek (of zelfleesboek) shop je hier.

7. Matilda

Valt het op dat hier boekenwormen vertoeven op onze webshop? Want dit is zo'n boek dat vooral bij veel boekenouders is blijven hangen uit hun jeugd. En dat wil je natuurlijk doorgeven aan je kinderen. Zou hij daarom in onze top 10 staan? Matilda en andere boeken van Roald Dahl, staan hier!

8. De fantastische vliegwedstrijd

Dit is één van de meest indrukwekkende voorleesverhalen dat is verschenen in de afgelopen periode. Want de tekeningen in dit boek vertellen mee het verhaal. Als de vogels een vliegwedstrijd organiseren dan valt het ene na het andere team af. Kan jij via de prenten zien wat er aan de hand is? Dit mooie boek is hier beschikbaar!

 

9. Lotjes zorg

Heb je ook een kindje met veel sterke gevoelens? Iemand die snel in z'n hoofdje kruipt om na te denken en vaak met kleine of grotere angstjes en zorgen zit? Dan is het boek 'Lotjes zorg' super herkenbaar. Het boekje shop je hier.

10. Als verdriet op bezoek komt

Soms zijn er geen woorden voor een bepaalde gebeurtenis. En dat hoeft ook niet. Want met een prachtig verhaal als leidraad, hoeven jullie alleen maar te lezen en te luisteren. Een mooi troostmoment in boekvorm dat nog nét onze top 10 heeft gehaald. Dat toont nog maar eens aan dat voor alle momenten in het leven, kinderboekjes nodig zijn.

Dit mooie troostboek koop je hier.


Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

x