Boekentips — Voorleesverhalen

Wat voor welke leeftijd?

bestsellers boekentips kinderboeken Leeftijden Voorleesverhalen

Wat voor welke leeftijd?

Hoe zoek je binnen ons aanbod de juiste materialen uit? Die vraag krijgen we vaak en we gaan heel graag samen met jou op zoek naar het perfecte boek of de leukste puzzel voor jullie kindjes, neefjes, nichtjes, klas,… Blijf die vragen dus gerust verder stellen. We vinden het wel belangrijk om jullie ook tips mee te geven over hoe je zelf die selectie kan maken.   Eerst en vooral is het handig om wat inzicht te krijgen in wat er per leeftijd zoal speelt in een kinderhoofd. ( Belangrijk hier: we zijn geen kinderpsychologen, maar delen wel graag onze...

Meer lezen →


Muziekboekjes voor je peuter of kleuter

bestsellers boekentips Interactieve boeken kinderboeken Muziekboekjes Voorleesverhalen

Muziekboekjes voor je peuter of kleuter

Muziek is één van de beste dingen die je kan aanbieden voor de groeiende hersenen van je peuter of kleuter. Via muziek leg je verbindingen tussen verschillende hersencellen. En dat is iets waar je kind z'n hele leven baat bij heeft want hoe meer verbindingen, hoe beter. Dat helpt hen enorm bij het onthouden van nieuwe dingen, het creatief denken of het vinden van oplossingen.

Meer lezen →


Mijn favoriete interactieve voorleesverhalen voor kleuters!

bestsellers boekentips Interactieve boeken kinderboeken Voorleesverhalen

Mijn favoriete interactieve voorleesverhalen voor kleuters!

Wil je eens een voorleesverhaal met net dat tikkeltje meer? Voorleesboeken met brieven of op iedere pagina een keuze zonder te weten welke richting het verhaal dan uit gaat? Kijk dan snel verder want DIT zijn mijn favorieten!

 

Meer lezen →

x