Boekentips — onderwijs

Hoe bedank jij de juf of meester ?

boekentips kinderboeken onderwijs

Hoe bedank jij de juf of meester ?

Het is mei!Dan beginnen we heel voorzichtig vooruit te kijken naar het einde van het schooljaar. Of tenminste: we merken dat jullie dat doen. Er rollen heel wat vragen over geschikte cadeautjes voor juffen en meesters onze mailbox binnen. Het is heel fijn om te zien dat jullie niet massaal richting chocolade en specifieke merchandise rennen. Daar is trouwens niets mis mee. Als je juf de beste is, mag dat te zien zijn aan haar koffiemok en als de meester verantwoordelijk is voor een beregoed schooljaar, is een teddybeer met aangepast t-shirt absoluut op zijn plaats. Maar je kan natuurlijk...

Meer lezen →


Mindset voor kinderen

boekentips Educatief kinderboeken Mindset onderwijs

Mindset voor kinderen

Je hoort steeds meer en steeds vaker over mindset. Ik ben van nature een grote positivo maar toch heeft het ook mijn leven écht veranderd toen ik hier actief mee aan de slag ging.

Heel veel volwassenen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, werken ook aan hun mindset. En mij ga je nooit horen zeggen dat het ooit te laat is om hier mee te beginnen, maar ik vind het wél een beetje jammer dat we het niet veel eerder leren. Op school bijvoorbeeld. Hieronder lees je waarom!

Meer lezen →


Ons onderwijs

boekentips Educatief kinderboeken onderwijs Voor ouders

Ons onderwijs

In deze blogpost deel ik met jullie waarom we bij Studio Tosti zo hard bezig zijn met onderwijs. Waarom we volop inzetten op verschillende informatieve boeken en tof educatief materiaal voor thuis. Want daar zit een héél verhaal achter! Lees even mee.

Meer lezen →

x