Boekentips — Babyboekjes

De zin en onzin van ‘babyboekjes’

Babyboekjes boekentips kinderboeken Leeftijden

De zin en onzin van ‘babyboekjes’

Er worden de laatste jaren zo veel mooie spulletjes gemaakt voor baby’s. Ook boekjes! We noemen het babyboekjes. Je ziet ze in alle vormen, maten en kleuren. Je hebt stoffen boekjes met knispergeluidjes en een spiegeltje, je hebt badboekjes, voelboekjes met verschillende texturen,... Kortom, een ideaal cadeau! Toch? Zinvol? Is het zinvol om dit soort boekjes aan je baby te geven? Wel, je kind zal er zeker dol op zijn. Maar dat is het vast ook op z’n speelgoed of speelmat met bijtringen en verschillende texturen. Daarom hoeft het niet bepaald een boekje te zijn. Als je het doet als...

Meer lezen →


Boekjes voor baby's en peuters

Babyboekjes bestsellers boekentips

Boekjes voor baby's en peuters

"Welke boekjes kan ik kopen voor een baby of een peuter?"
"Zijn er al leuke boekjes voor een pasgeboren kindje?"

Dat zijn vragen die me heel vaak worden gesteld! En anderzijds heb ik dan ook weer een hele groep ouders die het tegenovergestelde zegt:

"Ja maar, ik heb echt nog maar een baby'tje, dus hij/zij is nog veel te jong voor boekjes!"

En voor deze 2 héél verschillende vragen, heb ik dit artikel en bijhorend filmpje gemaakt! Vol met boekentips voor je baby of peuter. Boekjes die trouwens ook perfect zijn als geboortecadeautje. Kersverse ouders krijgen vaak heel veel praktische cadeau's of babykleding en dan is een boekje meteen een heel origineel cadeautje.

Lees maar snel even mee!

Meer lezen →

x