Inspiratie voor moederdag!

Cadeautips nodig voor moederdag? Inspiratie voor een pakje waar iedere mama blij mee is? Dat vind je hier! Het was niet zo moeilijk om deze top 6 samen te stellen. Ik hoefde maar gewoon naar de best verkopende producten te kijken die mama's voor zichzelf (en hun kindjes) bestellen op onze webshop.

En met plezier zet ik daarom deze kanjers nog eens in de verf!

Hey Baby

Hét kalenderboek om het eerste levensjaar van je kindje te vullen met leuke, verbindende bewegingen en spelletjes. Kersverse mama's en papa's hebben nu niet bepaald zeeën van tijd en daarom zitten in dit boek alleen maar hele makkelijke, toegankelijke en snelle spelletjes die je doorheen de week verschillende keren kan gebruiken. Hét cadeautje bij uitstek voor kersverse mama's en papa's!

Little Yoga Cards

Samen aan yoga doen is samen verbinden. Je wilt zulke momenten graag in je dagelijkse routine brengen omdat leren voelen en leren stil staan dé manier is om je grenzen te bewaken en aan zelfzorg te doen. De beste manier om je kindje iets aan te leren, is immers om het zelf ook te doen. Zien ze jou iedere dag een momentje tijd nemen voor jezelf? Dan gaat dit ook meer als een evidentie aanvoelen bij zichzelf.

Hey Baby 2

Heb je geen baby, maar een peutertje in huis? Dan is dit kalenderboek voor jou gemaakt! Boordevol inspiratie om samen met je peuter verbindend te spelen en te bewegen. Ook hier dezelfde formule: allemaal korte spelletjes die op zich niet veel tijd en moeite kosten, maar leuk zijn om gedurende week te herhalen.

Mama'en

Voor alle mama's (in wording) die inspiratie willen op doen om de zwangerschap en kraamtijd zo zacht mogelijk te beleven. Dit boek gaat niet over de baby (in je buik) maar over jou, lieve mama! En alleen dat maakt dit boek al uniek. Nina Pierson is bekend van haar ondernemerschap en haar succesvolle Instagram pagina waar ze dagelijks mama's inspireert om dicht bij zichzelf en de natuur te blijven.

Mijn peuter speelt

Het inspiratieboek voor iedere mama die soms eens een momentje wilt wegglippen naar de badkamer of rustig naar een podcast wilt luisteren en dan gigantisch baat heeft bij een simpele speeltip waar je peuter een tijdje mee zoet is! Nee, geen pijpenragers of glitter. In dit boekje alleen maar materialen die je sowieso in huis hebt!

Bewaarboek voor tekeningen

Voor de mama's die niet kunnen weggooien maar toch graag een beetje overzicht hebben in de vrolijke kindertekeningen van je kindje(s). Dit kan potentieel een boek vol herinneringen worden voor later!

 

​Papa's een linkje sturen naar dit blogbericht is niet verboden! 😉

Had je iets aan dit artikel? Geef het dan 'een hartje' zodat meerdere mensen het snel kunnen vinden!

Interesse in één van de boekjes? Dan klik je simpelweg op de juiste afbeelding! Die brengt je naar de juiste productpagina.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd