De Nelson Boekjes

bestsellers Bewegen met kinderen boekentips kinderboeken

In 2020 en 2021 zitten heel veel kindjes thuis en ook bij vele ouders is het thuiswerken opgedrongen. Buiten zijn er niet al te veel activiteiten beschikbaar om met je kind te doen en daarnaast hebben we hier in België en Nederland al wel eens een regendag. Of regenweek. Of regenmaand. De boeken van Nelson zijn daarom weer super veel over de toonbank gegaan want deze boeken zitten VOL inspiratie om binnen actief bezig te zijn!

Geen schermtijd, geen wandeltochten die we beu zijn, maar echt verbindend bewegen samen met je kind. De ideale activiteit om samen te doen waar je kind wél energiek mee aan de slag kan!

Ieder boek heeft andere kwaliteiten maar de kern blijft hetzelfde: het stap voor stap nieuwe en indrukwekkende oefeningen aanleren!

Nelsons Ninjaboek

Nelsons Ninjaboek

Deze is misschien wel de meest stoere uit de hele reeks want denk hier maar aan gevechten, aanvallen of zelfs een worstel-knuffel. Een beetje fantasie is vereist maar dan is dit activiteitenboek wel echt genieten van begin tot einde.

Nelsons dansboek

Nelsons Dansboek

Hier geen klassieke dans of uitgemeten danspasjes. Nee, dit boek staat helemaal in het teken van dans als expressievorm. Denk aan bewegen op muziek, het ritme voelen, je eigen dans ontwikkelen,... Je kan het allemaal met dit boek!

Nelsons yogaboek

Nelsons Yogaboek

Dé leidraad om samen te ontprikkelen, te ontspannen en terug naar je lichaam te keren. Wat voel ik net en welke bewegingen en houdingen doen deugd. Oké, ik zou liegen als er niet hier en daar een indrukwekkende yoga-houding aan bod komt. Maar uiteindelijk kies je zelf wat je uitvoert en wat niet!

Nelsons Acrobatenboek

Dit boek bevat coole menselijke piramides en gekke koprollen of salto's. Geen schrik mama's en papa's, deze acrobatentoeren zijn wel getest, goedgekeurd en hartstikke veilig!

Had je wat aan dit artikel? Geef het dan zeker 'een hartje' zodat anderen het ook makkelijker kunnen terugvinden!


Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

x